Ny hjemmeside/blog

Det er jo helt åbenlyst, når du nu kigger her på hjemmesiden, at der er sket noget helt nyt.

Selskabet for Aalborgs Historie’s hjemmeside er ved at blive lagt helt om. Det bliver i form af en blog, med tilhørende almindelig hjemmeside (som du kan tilgå via menulinien lige under billedet). Der vil gå nogle dage inden omlægningerne er tilendebragt. Der kommer nogle mere relevante billeder herover, der kommer nogle flere sider på hjemmesidedelen og der bliver koblet flere faciliteter på.

Da det er meget lettere at skrive og vedligeholde denne, vil der forhåentlig komme flere informationer til medlemmerne her. Det er i hvert fald hensigten.

Der vil også være mulighed for kommunikation begge veje mellem bestyrelse og medlemmer. Jeg vil dog ikke love, at der kommer svar umiddelbart efter en kommentar eller spørgsmål som du har indlagt. Jeg må være realistisk og erkende, at jeg ikke sidder ved pc’en hele tiden. Så jeg håber du har lidt tålmodighed på dette område.

Vi har, i bestyrelsen, for efterhånden laaaang tid siden, diskutteret muligheden for at spare rigtig meget i porto på forsendelser til jer medlemmer ved at bruge elektroniske medier. Måske vil denne blog være en mulighed for realistisk at gøre noget ved det. Det vil vi evaluere på efter en vis periode med denne mulighed åben.

NU er der i hvert fald åben for denne kanal. Så er jeg spændt på om der overhovedet er nogen der lægger mærke til det, og om der kommer indlæg, ideer, kritik, kommentarer.

Og du er allerede nu velkommen til at benytte den og komme med dine indspark. Det gør du herunder. Go’ fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + 1 =