Aalborgbogen 2020

NU bliver spændingen udløst og vi kan afsløre årets bog, som mange af jer allerede har betalt for. De der endnu ikke har betalt, kan selvfølgelig nå det endnu (Overfør 150 kr til konto 9314 – 456 207 4444)

Aalborgbogen 2020 bliver i år en antologi, hvor fire forfattere, med udgangspunkt i arkivalier, fotografier og genstande fortæller om forskellige aspekter af  “Det glade Aalborg”. Tidsmæssigt bevæger vi os fra 1600-tallet og frem til i dag.

Det glade Aalborg.
Lyse og mørke sider af Aalborgs forlystelsesliv 1550-2020
.

Den er skrevet af museumsinspektør Inger Bladt, arkivar Bente Jensen, ph.d. Jørgen Mührmann-Lund og ph.d. Jakob Ørnbjerg.  Aalborgbogen 2020 er nu på vej i trykken og vil blive leveret til medlemmerne medio december..

Forestillingen om Aalborg som Danmarks gladeste og festligste by trives i bedste velgående og er godt beskrevet i både erindringsværker og romaner. I denne Aalborgbog går forfatterne derfor en anden vej og ser nærmere på de spor, som fortidens festglade aalborgensere har sat sig i arkiverne og på museerne. Fra  opulente middage og hasardspil til de værste ”snasker” og Tivoli Karolinelunds udvikling belyser årets Aalborgbog i tekst og billeder både lyse og mørke sider af byens forlystelsesliv igennem de sidste 400 år.

Glæd dig til den ligger i din postkasse i december måned.

Og så er vi allerede nu i færd med at gennemgå muligheder og forslag til næste års Aalborgbog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + 2 =