Betaling af kontingent

Vores nye metode til betaling af kontingent er blevet taget rigtig godt imod. Der er mange medlemmer der betaler via  sah.nemtilmeld.dk.

Det har den fordel for kassereren, at der ikke er tvivl om hvem der har betalt. Vi har hvert år 5-10 indbetalinger/overførsler, som ikke kan identificeres, og så kan vi ikke sende årbogen til rette vedkommende.

3 thoughts on “Betaling af kontingent

 1. Vores nye metode til betaling af kontingent er blevet taget rigtig godt imod. Der er mange medlemmer der betaler via sah.nemtilmeld.dk.
  Undskyld, men jeg er af en anden mening.
  Jeg har fået en NET-bank konto og Nem-ide, for ikke at skulle bruge mit kort på nettet. Og så er jeg uforstående hvorfor der opkræves kort gebyr.
  Næste gang vil jeg gerne modtage et Indbetalingskort.
  Håber på forståelse.
  MVH. Kurt Jørgensen
  Modtager gerne svar. Medlemsnummer 1660

 2. Om betaling af kontingent:
  Jeg har forsøgt at benytte nemtilmeld – men forgæves.
  Kan ikke finde rundt i systemet. Flere gange har jeg måttet begynde forfra, men det strander på, at jeg ikke kan genfinde de oplysninger, som jeg troede jeg var kommet frem til.
  Jeg har overvejet at gå via netbank (som jeg er vant til at bruge), men da løber jeg ind i det problem, at der ikke er afsat plads til at meddele til angivelse af adresse m.m.
  mvh
  Aksel Albertsen tlf.98296120

  P.S-: Jeg vil nødig gå glip af den – ganske vist forsinkede – årbog. Jeg har faktisk et eksemplar af samtlige udgivelser fra 1967 og fremad.

  • Hej Aksel
   Tab ikke modet. Jeg har ikke hørt om andre der har haft problemer med Nemtilmeld, men det er også blot et alternativ til de tidligere anvendte betalingskanaler.
   Mht til at overføre direkte til Selskabets konto og den manglende plads til at tilføje tekst, så kan du begrænse det til dit telefonnummer eller hvis du kan huske dit medlemsnummer. Blot der er så meget at jeg kan identificere indbetaleren.
   Flemming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + 2 =